Over SABANOORD

Sabanoord financiële- en fiscale adviseurs is een betrouwbare en betrokken organisatie gespecialiseerd op het MKB. Sabanoord is werkzaam in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

Binnen Sabanoord werken wij met een gedreven en ambitieus team. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar jou om ons team te komen versterken als:

 

Receptioniste/telefoniste (16-20 uur)

 

Functieomschrijving

Sabanoord zoekt:

Een enthousiaste collega op MBO niveau die werkervaring heeft in een soortgelijke functie. Wij zoeken voor ons kantoor in Assen een stressbestendige receptioniste/telefoniste met goede contactuele eigenschappen.

Dit ga je doen:

Als receptioniste/telefoniste ben je het visitekaartje van onze onderneming. Je draagt zorg voor het eerste contact met onze klanten en verwijst klanten door naar de juiste collega.

Daarnaast ondersteun je het secretariaat met licht administratief werk. Samen met je collega’s zorg je voor een maximale klanttevredenheid en klantbediening.

Jouw profiel:

Ben jij?

Een enthousiast en energiek persoon met een opleiding op MBO niveau, beschik jij over goede communicatieve vaardigheden, heb je de passie om klanten zo optimaal mogelijk te woord te staan en ben je flexibel inzetbaar, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Ons aanbod:

Wat bieden wij jou:

  • een aanstelling met uitzicht op een vast contract
  • werken in een gezellig team

Jouw reactie:

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan direct door je brief met CV te sturen naar Sabanoord,

t.a.v Sanne Jans-van Straten, Zwedenlaan 3, 9403 DD Assen of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je meer informatie kun je Sanne Jans maandag, dinsdag en donderdag bereiken op 085-4019111.

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.sabanoord.nl