Henk Balsters, Electroworld Assen & Eelde

Henk Balsters, Electroworld Assen & Eelde

Wij zijn erg blij met onze langdurige relatie. Sabanoord heeft ons als sparringpartner begeleid bij verschillende zaken zoals overnames. Ze nemen mij serieus en denken mee. Wat ik prettig vind is dat de adviseurs van Sabanoord een persoonlijke benadering hebben die er voor zorgt dat er direct en to-the-point gecommuniceerd wordt.
De benadering van de adviseurs is motiverend waarbij er eerlijk en open gesproken wordt over de bedrijfsvoering. Mijn ondernemerschap wordt hierdoor gestimuleerd. Sabanoord maakt op mij een positieve moderne indruk.


Aard Zantinge, Zantinge Bouwbedrijf

Aard Zantinge, Zantinge Bouwbedrijf

Zantinge Bouwbedrijf is een kleinschalig opererend bouwbedrijf dat zich met allround vakmanschap bezighoudt met diverse activiteiten in de bouwwereld. De werkzaamheden bestaan uit verbouw, aanbouwen, onderhoud en nieuwbouw van diverse gebouwen zoals woningen, boerderijen en bedrijfsgebouwen.
Zantinge Bouwbedrijf voert deze werkzaamheden uit met een vast team medewerkers en wordt hierbij ondersteund door diverse onderaannemers. Zantinge is een erkend leerbedrijf, aangesloten bij NVBU en Stichting Bouwgarant.


Over de samenwerking met Sabanoord komt het volgende naar voren: “We hebben voor elk onderdeel zoals salaris of belastingen een vast aanspreekpunt. Wat heel prettig is omdat Sabanoord precies weet wat de status is van de lopende zaken. De mensen bij Sabanoord zijn to-the-point en weten waar de behoefte van de ondernemer ligt."
Sabanoord helpt Zantinge met het in goede banen leiden van nieuwe plannen en ideeën dat het ondernemerschap van Zantinge mee brengt. “De adviseurs van Sabanoord kernmerken zich door het bieden van goed en vooral een eerlijk advies. Verder zien we Sabanoord als een partij met een mooi netwerk die ons ook nieuwe contacten brengt.”